• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aanbiedingen: Voordeelpakketten

Merken
Doeldier
Toepassing
Bestrijdingsmethode
Footprint
Refona Mite Booster patroon met houder
Houder met patroon gevuld met Dutchy's
€5,12 €4,49
- +
Finecto+ Combo deal pluimvee en reptiel
Finecto+ spray en oral voor een aantrekkelijke prijs!
€36,12 €32,49
- +
Finecto+ Combinatie set pluimvee
Volledige voordeel set!
€40,98 €36,99
- +
Finecto+ Totaalpakket | Optimale bestrijding
De totaal bestrijding
€98,91 €89,99
- +

Aanbiedingen: Voordeelpakketten

Ontdek de voordelen van onze voordelige voordeelpakketten voor effectieve bloedluisbestrijding

Ben je op zoek naar een betaalbare en doeltreffende oplossing om bloedluizen te bestrijden bij jouw pluimvee, knaagdieren of andere dieren? Onze voordelige voordeelpakketten bieden een uitgekiende combinatie van producten en voordelen, waardoor je niet alleen bloedluizen kunt aanpakken, maar ook geld kunt besparen.

Waarom kiezen voor onze voordeelpakketten:

  1. Effectieve combinatie van producten: Onze voordeelpakketten bevatten zorgvuldig geselecteerde producten die elkaar aanvullen voor een krachtige en effectieve bloedluisbestrijding. Van sprays tot voedingssupplementen, elk pakket is samengesteld voor maximaal resultaat.

  2. Kostenbesparing: Door te kiezen voor een voordeelpakket profiteer je van aantrekkelijke kortingen in vergelijking met de aanschaf van individuele producten. Bespaar geld terwijl je investeert in de gezondheid van jouw dieren.

  3. Compleet bloedluisbestrijdingsplan: Onze pakketten bieden een allesomvattend plan voor bloedluisbestrijding. Van preventie tot behandeling, wij voorzien in jouw behoeften voor een langdurige bescherming van jouw dieren.

Onze voordelige voordeelpakketten:

  1. Starterpakket voor preventie: Ideaal voor wie bloedluizen preventief wil aanpakken. Dit pakket bevat preventieve sprays en middelen om een bloedluisplaag te voorkomen.

  2. Herstelpakket na bloedluisbesmetting: Speciaal samengesteld voor een snel herstel na bloedluisbesmetting. Dit pakket bevat voedingssupplementen, sprays en herstelmiddelen.

  3. Langdurig beschermingspakket: Voor wie op zoek is naar langdurige bescherming. Dit pakket bevat producten die niet alleen bloedluizen bestrijden, maar ook voorkomen dat ze terugkeren.

Exclusief voordeel: Deskundig advies: Bij elk pakket ontvang je op verzoek deskundig advies van ons team om ervoor te zorgen dat je de producten optimaal benut.

Kies voor gemak, effectiviteit en besparing met onze voordelige voordeelpakketten voor bloedluisbestrijding. Neem vandaag nog de stap naar een bloedluisvrije en gezonde omgeving voor jouw dieren. Bestel nu en investeer in het welzijn van jouw pluimvee, knaagdieren of andere geliefde huisdieren!

Lees meer