• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retour en garantie

RETOURNEREN

Herroepingsrecht / Retourneren

U heeft het recht een deel van uw bestelling of de gehele bestelling, tot 61 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dit aangeven door het onderstaande formulier te downloaden en terug te mailen of mee te sturen met het product.

U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om uw product(en) retour te sturen. U krijgt na ontvangst van de artikelen binnen 7 kalenderdagen het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten (alleen bij volledige annulering) gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen / brengen van u thuis naar AllesTegenBloedluis.nl zijn voor eigen rekening. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan AllesTegenBloedluis.nl geretourneerd moeten worden. Het artikel mag geenzins gebruikt zijn.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor roofmijten.

Download hier het retourformulier.


Retourneren bij beschadiging
Indien u een beschadigd of niet-werkend product heeft ontvangen, kunt u met ons contact opnemen voor retournering en verdere afhandeling.


GARANTIE

Op alle producten behalve roofmijten krijgt een carry-in garantie van 2 jaar volgens de huidige EU-regeling. Onder garantie worden defecten door productiefouten verstaan. Slijtage en excessief en onjuist gebruik valt buiten de garantie.

Voor een snelle afhandeling van uw garantieaanvraag stuurt u een zo duidelijk ingevuld garantieformulier mee. Het formulier kunt u hieronder downloaden:

Download hier het garantieformulier.

 

KLACHTEN / GESCHILLEN

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Ook kunt u terrecht bij Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.