Uw hok winterklaar maken

  • Geplaatst op
  • Door AllesTegenBloedluis.nl
  • 0
Uw hok winterklaar maken

Nu de dagen korter worden en de temperatuur flink daalt komt het einde van de ergste bloedluis overlast in beeld. Wij zien echter de afgelopen jaren dat door de zachte winters de overlast van bloedluis lang aanblijft en ook weer heel erg vroeg begint in het voorjaar. Wat is nu de beste oplossing voor de herfst en winter?

 

Uiteraard wilt u graag uw kippen beschermen tegen bloedluis, het hele jaar door. In de koude en natte periode is veel onderhoud aan uw hok echter geen pretje en een deel van de oplossingen werken niet, of niet goed. Stofbadjes buiten zullen nat worden, roofmijten sterven af bij kou en de kippen nemen veel vocht mee naar binnen waardoor poeders weer niet te beste oplossing zijn. 

Speciaal voor de herfst en winter hebben wij 3 pakketten samengesteld waarmee u zonder veel moeite en werk uw dieren kunt beschermen tegen de laatste bloedluizen van het jaar maar tevens tijdens de start van de plaag in het nieuwe voorjaar. 

 

De 3 pakketten bestaan uit dezelfde producten, enkel de hoeveelheden zijn anders. Wij hebben pakketten samengesteld voor hokken tot 2, 5 en 10 vierkante meter. 

De werking is gebasseerd op het doden van de volwassen mijten door witkalk, het voorkomen van nesten door de dichting van naden en kieren door witkalk, het verjagen van de bloedluis uit de nestkasten door tabakstelen en het stoppen van de voortplanting door een drinkwater toevoeging. 

Met de combinatie van deze producten zorgt u voor een herfst en winter met zo min mogelijk bloedluis en voorkomt u een directe uitbraak bij de eerste warme dagen van het jaar. De pakketten zijn ook heel goed prefentief te gebruiken wanneer u nog geen last heeft van bloedluis. Door de vele in het wild voorkomende bloedluizen ontkomt bijna niemand aan een besmetting vroeg of laat.

 

Bekijk de 3 pakketten HIER.

 

Heeft u vragen over de bestrijding van bloedluis of over deze winterklaarpakketten? Belt of mailt u met ons en wij helpen u graag verder. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.